На території Львівської області працюватиме 5 асфальтових заводів

3733 0
На території Львівської області працюватиме п'ять базових асфальтних заводів. Їхні потужності дозволять виробляти 250-300 т асфальту в годину і забезпечувати безперебійне постачання цього матеріалу для ремонту автошляхів. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.
фото: vinnitsa.promobud.ua

фото: vinnitsa.promobud.ua

Заводи будуть розташовані у різних районах області. Зокрема, у Рясне-2, у селі Ожидові, що у Буському районі, Ходовичах, що на Стрийщині, між Самбором і Старим Самбором та між Жовквою і Червоноградом.

Про те, за словами голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки, ті компанії, які добре себе зарекомендували продовжуватимуть ремонті роботи на дорогах. Ними стали ТОВ «Онур», ТОВ «Автомагістраль Південь»  та інші. Також до співпраці запросять й інші місцеві компанії: ТОВ «Шляхбудсервіс», ТОВ «Агрошляхбуд» та ТОВ «Магістраль». 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!