На території Молдови під час масованої атаки росії впала ракета

934 0
На місці події очікують прибуття спеціалізованих служб.
ФОТО РАКЕТИ/ TELEGRAM-КАНАЛ NEWSMAKER

ФОТО РАКЕТИ/ TELEGRAM-КАНАЛ NEWSMAKER

На території Молдови поруч з українським кордоном після чергового ракетного удару росії по Україні виявили ракету.

Джерело: Європейська правда

Співробітники МВС виявили ракету поруч з кордоном, поблизу міста Бричани. Як зазначають, її знашов патруль прикордонної поліції, оскільки у зв’язку з обстрілами контроль за кордоном посилили. Район очепили поліція та прикордонники, очікують прибуття спеціалізованих служб. 

Читайте також: Росія запустила ракети по Україні, хвиль може бути декілька

Зазначимо, попередній такий інцидент стався вранці 31 жовтня. На територію Молдови впали фрагменти ракети, збитої українською зенітною системою після атаки безпілотника на Дністровську греблю на українській території за 1 км від греблі в селі Наславча. У зв’язку з цим МЗС Молдови оголосило про вислання одного російського дипломата після інциденту, у відповідь рф вислала одного молдовського дипломата.

Нагадаємо, що 5 грудня рф завдала масованого ракетного удару по українській критичній інфраструктурі. Загалом було випущено 70 ракет. Речник Повітряних сил України Юрій Ігнат повідомив, що окупанти можуть застосувати кілька хвиль атак, щоб розосередити ракети по всій території України та дещо заплутати дії української ППО. Детальніше про масований ракетний удар читайте за посиланням.

Антоніна Костик

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!