На території паркінгу Victoria Gardens з’являться офісні приміщення

3465 0
Висоту паркінгу не змінюватимуть.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

Четвертий поверх багаторівневого паркінгу ТРЦ Victoria Gardens, що на Кульпарківській, 226а, реконструюють під офісні приміщення. Відповідні містобудівні умови та обмеження ТзОВ «Європоліс проперті холдінг» погодили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 16 листопада.

Читайте також: Dragon Capital стала єдиним власником Victoria Gardens у Львові

За словами представника компанії, яка є власником ТРЦ Victoria Gardens, четвертий поверх фактично ніколи не використовували за призначенням,  тож тут вирішили облаштувати офіси.

Земельна ділянка, площею понад 8 га, призначена для будівництва та обслуговування будівель громадської забудови. Гранично допустима висота споруд не має перевищувати наявну висоту 18 м.

Згідно з даними системи Youcontrol, 100% акцій ТзОВ «Європоліс проперті холдінг» належить «Велбург Холдінгс Лімітед», власником якого є громадянин Чехії Томаш Фіала. У березні цього року одна з найбільших інвестиційних компаній України Dragon Capital викупила всі акції у власників Victoria Gardens.

Нагадаємо, ТРЦ Victoria Gardens відкрили у 2016 році. Він став найбільшим із трьох торгово-розважальних центрів міста. Загальна площа будівлі — більше 48 тис. кв. м, на якій розташовані торгові комплекси та паркінги на 1,5 тис. автомобілів. 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!