Навпроти СКА у Львові планують збудувати багаторівневий закритий паркінг. Фото

3920 0
Гранично допустима висота будівель майбутньої автостоянки не має перевищувати 14 м.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Львові навпроти СКА, що на Клепарівській, 39а, планують збудувати закриту багаторівневу автостоянку. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування погодили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 23 листопада.

Земельна ділянка, площею 0,40 га, що передбачена під будівництво, призначена для продажу на земельних торгах. Гранично допустима висота будівель майбутньої автостоянки не має перевищувати 14 м, а відсоток забудови — 65%.

Читайте також: Підземні паркінги у Львові: навіщо, де, коли і як

Нагадаємо. що у Львові планують збудувати низку наземних та підземних паркінгів, зокрема на пдощі Двірцевій, Петрушевича, перед головним корпусом ЛНУ імені Івана Франка та на вулиці Банківській. Додамо, що згідно з оновленими Державними будівельними нормами, в історичному ареалі міста дозволили будувати лише підземні парковки.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!