На території Скверу Гідності зносять незаконний МАФ

2515 0
Власник об’єкта почав перешкоджати проведенню робіт.
Фото: Facebook/ Роман Муха

Фото: Facebook/ Роман Муха

У Львові на території Скверу Гідності розпочали демонтаж двоповерхового МАФу, який встановлений незаконно. Напередодні виконавчий комітет Львівської міської ради повторно скасував містобудівні умови та обмеження на даний об’єкт. Про це повідомив заступник міського голови Андрій Москаленко. 

а

З його слів, за результатами засідання міської комісії ТЕБ і НС прийнято рішення розпочати роботи щодо демонтажу даного МАФу у Сквері Гідності. ШРП розпочало роботи, однак власник незаконно встановленого об’єкта почав перешкоджати проведенню демонтажних робіт.

Читайте нас у Instagram: актуальні та важливі новини Львова та України

Москаленко зауважив, що всі роботи – санкціоновані. Власнику було надано два дні на повний демонтаж.

Раніше львів’яни зверталися на Гарячу лінію міста щодо законності встановлення даної конструкції, яка була зведена на проспекті Червоної Калини між 105 та 109 будинками, поблизу школи №98 у Львові. Додамо, що сам Сквер Гідності був створений рішенням ЛМР у 2014 році. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!