На території Стрийської громади дозволили продаж всіх видів алкогольних напоїв

1635 0
Міцний алкоголь тепер можна продавати щодня, окрім неділі, у визначений час.
фото: hate.trust.ua

фото: hate.trust.ua

Від сьогодні, 10 травня, на території Стрийської територіальної громади, що на Львівщині, вирішили дозволити продаж всіх видів алкогольних напоїв. Так, щодня, окрім неділі, з 12:00 до 19:00 можна продавати алкоголь у закладах торгівлі та на автозаправних станціях.

Водночас заборонений продаж міцних алкогольних напоїв на літніх майданчиках та терасах, які розташовані на території комунальної форми власності Стрийської територіальної громади. Це не стосується слабоалкогольних напоїв та вин щоденно у визначені години.

Читайте також: У Львові просять відновити продаж алкогольних напоїв міцністю до 20%

Нагадаємо, що у Львові спершу 28 лютого часткового обмежили продаж алкогольних напоїв з 18:00 по 12:00 годину дня, а наступного дня, 1 березня, ввели повну заборону на їхній продаж. Це стосується, як мереж магазинів, так і закладів громадського харчування. Минулого тижня міський голова Львова Андрія Садового зазначив, що наразі жодних звернень про скасування заборони на продаж алкоголю міська влада не отримувала. Він запевнив, що якщо вони будуть, то місто їх розгляне.

Водночас в Львівській області діє заборона на продаж алкоголю у вечірній час – з 21.00 по 10.00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!