На території України вже перебувають приблизно 95% російських сил, – Пентагон

1058 0
За 11 днів Україна знешкодила до 46 тисяч російських військових.
Фото: GETTY IMAGES

Фото: GETTY IMAGES

Російські окупанти вже втратили третину свого складу у російсько-українській війні, яку розпочали вни 24 лютого 2022 року. Про це повідомили у Центрі протидії дезінформації при РНБО України.

Так, за словами голови правління Центру оборонних стратегій Андрія Загороднюка, чисельність російського війська під час вторгнення 24 лютого налічувала 145 тис. осіб. Крім того, за даними Пентагону, на території України вже перебувають приблизно 95% російських сил, які були зібрані на кордоні. 

Читайте також: Білоруси блокують рух залізницею, аби ускладнити пересування воєнних вантажів

За 11 днів Україна знешкодила до 46 тисяч російських військових: це вбиті, поранені та взяті в полон. Ворог продовжує зазнавати великих втрат у живій силі, наземній техніці та засобах повітряного нападу.

Нагадаємо, до України з 52 країн світу їдуть досвідчені ветерани та добровольці воювати проти російського окупанта. Вони входитимуть до Інтернаціонального легіону добровольців, про створення якого напередодні повідомляв президент Володимир Зеленський. Загальна кількість заявок станом становить понад вже понад 20 000 іноземців.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!