На Тракті Глинянському у Львові автомобіль в’їхав в електроопору та перекинувся. Є загибла

3099 0
На момент ДТП водій «Опеля» перебував у стані алкогольного сп’яніння.
фото: поліція львівської області

фото: поліція львівської області

На вулиці Тракт Глинянський водій автомобіля «Опель Вектра», 42-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, в’їхав у електроопору та огорожу, після чого автомобіль перекинувся. ДТП трапилася сьогодні, 28 січня, близько 02:00.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, унаслідок аварії 43-річна пасажирка автомобіля від отриманих травм загинула на місці. Водія з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували в реанімаційне відділення.

За даними правоохоронців, на момент ДТП водій «Опеля» перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!