На трасах Львівщини встановлять ще три радари TruCam. Перелік локацій

14245 0
Загалом на дорогах України з понеділка запрацюють ще 25 приладів для вимірювання швидкості руху.
фото укрінформ

фото укрінформ

З 25 березня радари TruCam для вимірювання швидкості встановлять ще на трьох дорогах Львівщини. Про це повідомляє перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці у Facebook.

Нові радари з'являться на дорогах, які ведуть до кордону з Польщею — до Рави-Руської (М-09, 132-191), Шегинь (М-11, 8-82) та Краковця (М-10, 8-70). Після цього загалом на Львівщині працюватиме п'ять радарів Trucam, а в Україні загально їхня кількість збільшиться з 50 до 75.

Читайте також: В Україні хочуть ввести штрафи за перевезення дітей без автокрісел

Нагадаємо, 8 жовтня патрульні почали використовувати пристрої TruCam на трасі Київ – Чоп. Протягом першого тижня водіїв не штрафували, аби ті звикли. Тут встановили відповідний знак, що попереджає про фото- та відеофіксацію. У місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебувають службові автомобілі з увімкненими маячками синього кольору. З третього грудня почали використовувати радар на західній об’їзній Львова.

Інфографіка Патрульної поліції України


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!