На дорогах Західної України через негоду досі обмежений рух. Перелік трас

3220 0
Сьогодні, 15-го січня, значних заторів на дорогах Західної України немає, проїзд машин забезпечено. Однак, водіїв попереджають про лавинну небезпеку та обмеження руху великовагового транспорту у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях.
Фото: svetlovodsk.com.ua

Фото: svetlovodsk.com.ua

Як інформує Служба автомобільних доріг у Львівській області, ще досі обмежено рух вантажного автомобільного транспорту на ділянці автомобільної дороги державного значення М-06 Київ-Чоп км 621-702 (від м. Стрий до межі із Закарпатською області).

Також рух великовагового транспорту обмежено на трасі Н-09 «Мукачеве – Львів» у Закарпатській області та на трасі Р-21 «Долина – Хуст» в Івано-Франківській області.

Тим часом, як інформує ДСНС, через поліпшення погодних умов обмеження знято на деяких автодорогах державного значення.

У межах Закарпатської області:

М-06 Київ – Чоп

М-08 Обхід м. Ужгорода – КПП «Ужгород»;

Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів.

У межах Івано-Франківської області:

Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів при в’їзді у Закарпатську область зі сторони Яблунецького перевалу.

Також у ДСНС повідомляють про лавинну небезпеку в Закарпатській області. Уже відбулося сходження 4 снігових лавин у Рахівському районі на автодорогу державного значення Н-09 «Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів». Ще одна лавина зійшла у Тячівському районі на автодорогу місцевого значення між с. Красне та смт. Усть-Чорна. Жертв, постраждалих, заблокованих автомобілів немає. Дороги розчищені, проїзд забезпечено.

Небезпека сходження лавин ще актуальна. Тож рятувальники закликають утриматися від походів у гори у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!