На трасі Київ – Чоп біля Львова облаштували додаткову смугу. Фото

4727 0
Залишилося влаштувати дорожні знаки.
фото: служба автомобільних доріг у Львівській області

фото: служба автомобільних доріг у Львівській області

На трасі Київ – Чоп біля Львова облаштували додаткову смугу руху. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Фейсбук.

Читайте також: Біля Львова збудують з'їзд на трасу Київ – Чоп

Ремонт на ділянці вже завершили, однак її ще не відкрили. На смугу нанесли дорожню розмітку. Там залишилося встановити ще знаки.

Нагадаємо, що влітку цього року біля Львова на південному обході міста почали будівництво додаткової смуги на трасі М-06 Київ – Чоп.

Дорожники влаштовали асфальтобетонне дорожнє покриття з попереднім посиленням основи. Потім на смузі проклали шар щебенево-мастикового асфальтобетону. Дорогу розширили за рахунок узбіччя. На рух авто на суміжних смугах реконструкція не впливає. Вартість робіт становить 27,2 млн грн. Їх виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». 

Згідно з даними системи Youcontrol, компанія належить громадянам Туреччини Ісхану та Онуру Четінджевіз і зареєстрована у Анкарі (Туреччина). У Львові компанія відома низкою масштабних ремонтів та реконструкцій, серед яких площа Двірцева, вулиця Замарстинівська, Личаківська, проєкт «Трамвай на Сихів» тощо.

Щодня трасою проїжджають понад 20 тисяч автомобілів, а наявних дві смуги у обидва боки є не достатньо, кажуть у Службі автодоріг Львівщини. Додаткова смуга має суттєво розвантажити наявну та зробити рух кільцевою більш безпечним. 

Фото Служби автодоріг Львівщини

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!