На трасі Київ – Чоп біля Розвадова ускладнений рух через ДТП. Доповнено

5457 0
Тягнучка – в обидва напрямки приблизно по одному кілометру.
фото патрульної поліції львівської області

фото патрульної поліції львівської області

Біля населеного пункту Розвадів, що на трасі Київ – Чоп, трапилася ДТП з потерпілими. Зіштовхнулися автомобілі Honda та Skoda. За попередньою інформацією пресслужби патрульної поліції Львівської області, є семеро травмованих: 4 дітей та 3 дорослих.

Рух дорогою ускладнений. Тягнучка – в обидва напрямки приблизно по одному кілометру. Патрульні організували реверсний рух.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Хонда Сівік», 63-річний мешканець Львова, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся зі «Шкодою» під керуванням 54-річного мешканця Тернопільської області. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав водій «Шкоди» та четверо його пасажирок, серед яких троє дітей віком 5, 8 і 10 років, а також 21-річна дівчина – усі мешканці Тернопільської області. Окрім того, травмовані водій «Хонди» та його пасажирка, 40-річна львів’янка.

Усіх потерпілих доставили в лікарню, їхні діагнози уточнюють. Поліцейські встановлюють усі обставини зіткнення, вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Фото Патрульної поліції Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!