На трасі Київ – Чоп сталося кілька важких ДТП. Рух ускладнений

10646 0
Патрульні забезпечують реверсний рух.
Фото/Патрульна поліція Львівщини

Фото/Патрульна поліція Львівщини

На автодорозі Київ – Чоп біля населеного пункту Кізлів сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Рух на трасі ускладнено. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

В аварії травмувався неповнолітній хлопець, а водійка загинула на місці події. Поліція встановлює обставини події.

Наразі патрульні забезпечують реверсне регулювання руху, оскільки вночі сталося кілька важких ДТП. Водіїв просять врахувати дорожню обстановку та бути обережними під час руху.

Читайте також: Не алкоголь. Якими є основні причини автотрощ на Львівщині та хто їх створює

Додамо, що впродовж доби сталося декілька аварій. Одна з них — близько 22:00 25 квітня між селом Жовтанці та селищем Куликів Львівського району. Попередньо встановили, що водій автомобіля Mercedes Sprinter 33-річний мешканець одного з сіл району не впорався з керуванням та в'їхав у дерево. 

Унаслідок ДТП водій від отриманих травм помер на місці події. За фактом відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють обставини події. 

Фото патрульної поліції Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!