На трасі Київ – Чоп збудують чотири надземні переходи з ліфтами

3192 0
Вартість робіт становить майже 100 млн гривень.
фото: Олександр Шутюк

фото: Олександр Шутюк

Державне підприємство «Фінансування інфраструктурних проектів» оголосило чотири тендери на будівництво надземних переходів із ліфтами на автотрасі Київ – Чоп загальною вартістю майже 100 млн гривень.

Зокрема два переходи зведуть у Солонці (25,1 і 24,9 млн гривень), один у Деревачі (24,9 млн гривень) та один у Раковці (24,9 млн гривень). За ці гроші мають виготовити проект, виконати експертизу і збудувати переходи.

Читайте також: Чому надземні переходи не зроблять Львів кращим

Завершити будівництво планують до середини грудня цього року. Додамо, що на трасі Київ – Чоп під час реконструкції дороги до Євро-2012 вже облаштували низку надземних переходів. Дорога пролягає через Київську, Житомирську, Рівненську, Львівську та Закарпатську області та сполучає Україну з Угорщиною.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!