Політична реклама

На трасі Київ-Чоп обмежили рух транспорту

1602 0
У зв'язку із інтенсивними снігопадами та поривами вітру при мінусовій температурі повітря – виникли перешкоди для руху автотранспорту на окремих ділянках автодороги Київ-Чоп (снігові намети, ожеледиця).

Про це повідомили у прес-службі ДАІ у Львівській області.

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху, з 16.00 години 29 березня 2013 року тимчасово обмежено рух транспорту на ділянці автомобільної дороги державного значення М-06 "Київ – Чоп", а саме - 449 –459 кілометри (Суходоли-Підгірці) та  465-473 кілометри (об'їздна Олеська-Йосипівка).

"Просимо водіїв зважати на тимчасові обмеження та оминати ці ділянки доріг. Також закликаємо автомобілістів бути максимально обережними у зв’язку із погіршенням погодних умов та, за можливості, тимчасово утриматися від поїздок" - повідомили у ДАІ Львівщини.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!