На трасі Київ-Чоп тимчасово обмежили рух транспорту

3071 0
Обмеження руху запровадили на ділянці від Стрия до межі Львівської та Закарпатської областей.
фото: mukachevo.net

фото: mukachevo.net

У зв’язку із сильними опадами снігу та поривами вітру та обмеженням видимості Служба автомобільних доріг у Львівській області спільно з Патрульною поліцією з 09 години обмежила рух вантажного автомобільного транспорту на ділянці автомобільної дороги державного значення М-06 Київ-Чоп км 621-702,(від м. Стрий до межі із Закарпатською обл.).

При погіршенні погодних умов Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає водіїв та перевізників за можливістю  утриматись від поїздок, адже великогабаритні автомобілі часто стають причиною обмеження руху, під час заносу блокуючи проїжджу частину, або ж зупинки таких вантажівок на узбіччях, що у свою чергу, призводить до затримки снігоочисної техніки та ускладнює роботу дорожникам.

У Службі автомобільних доріг у Львівській області наголошують, що під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів повинні забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

Читайте також: Львів’ян просять обмежити перебування на вулиці через погіршення погоди

Нагадаємо, найближчими днями по всій території України, зокрема на Львівщині, прогнозується  значне погіршення погодних умов. За прогнозами синоптиків очікують сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, пориви вітру, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Погоду обумовить арктичний циклон. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!