На трасі Львів – Пустомити – Меденичі завершують ремонт двох мостів. Фото

2949 0
Завершити кількарічний ремонт дороги хочуть уже цього року.
Фото: САД

Фото: САД

На Львівщині триває кількарічна реконструкція траси Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі. Наразі чатково ремонтують два мости у Колодрубах. Про це повідомили в Службі автодоріг Львівщини.

Ця дорога сполучає Львів із Пустомитівським, Миколаївським та Дрогобицьким районами і є найкоротшим шляхом до курортного міста Трускавець та селища Східниця.

Загальна протяжність дороги становить 47,5 км, в тому числі: І категорії – 1,5 км, ІІ категорії – 20,8 км і ІІІ категорії – 25,2 км.

Реконструкцію дороги виконують у межах Інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області». Його вартість становить 396 млн гривень на ремонт ділянки 15,8 км.

Підрядником ТОВ «Онур конструкціон Інтернешнл». Угоду про реконструкцію дороги на цій ділянці уклали у червні 2018 року. Торік частину траси Львів – Пустомити – Меденичі відремонтували у межах населених пунктів Підлісся та Колодрубів., а також останню ділянку від Великої Горожанки до Меденичів. 

Наразі проїжджу частину розширили та проклали нижній шар асфальтобетону, встановили три зупинки громадського транспорту, облаштували тротуари та освітлення.

Фото Служби автодоріг Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!