На трасі Львів – Тернопіль наносять спеціальну червону розмітку. Фото

4372 0
Під час наїзду на таку розмітку колеса та підвіска авто створюють вібрацію і шум, попереджаючи водіїв про наближення до небезпечної ділянки.

На дорозі Львів – Тернопіль почали влаштовувати спеціальну дорожню розмітку – червоні шумові смуги в зонах пішохідних переходів. Про це повідомляє Служба автодоріг Львівщини.

Під час наїзду на таку розмітку колеса та підвіска авто створюють вібрацію і шум, попереджаючи водіїв про наближення до небезпечної ділянки.

Читайте також: На Тернопільщині розширять трасу Львів – Тернопіль та збудують нову дорогу

Крім того, на дорозі продовжують влаштовувати дорожні знаки, бар’єрне огородження, тротуари та автобусні зупинки громадського транспорту.

Нагадаємо, 15 грудня на Львівщині завершили капітальний ремонт найпроблемнішої траси Львів-ТернопільЦя дорога має важливе державне та міжнародне значення. Стан автошляху тривалий час викликав нарікання водіїв через численні вибоїни та зруйноване дорожнє покриття. Планують, що траса у майбутньому стане частиною транспортного коридору Go Highway, який має з’єднати українську Одесу та польський Гданськ, а відтак – Чорне море з Балтійським.

Фото Служби автодоріг Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!