На трасі Львів – Тернопіль ремонтують дорогу

3283 0
На дорозі, що сполучає Львів і Тернопіль, стартували ремонтні роботи.
фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Упродовж 7-го серпня зроблено 400 метрів основи на автодорозі Тернопіль-Львів, яку цього року визначили однією з пріоритетних магістралей, інформують у прес-службі Тернопільської ЛОДА.

Як зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик, наразі на цій автомобільній магістралі працює одна команда «Техно-Буд-Центр», інформує IA ZIK. За перший день було зроблено 400 метрів основи. Упродовж 8-го серпня запланували зробити ще 500 метрів. Можливе ситуативне обмеження руху.

Читайте також: Автодорога Львів-Тернопіль стане частиною go highway

Дорога Тернопіль-Львів має важливе державне значення, окрім того, це міжнародна траса. Стан автошляху вже багато років викликає нарікання водіїв через численні вибоїни та зруйноване дорожнє покриття.

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Львівській області 26-го липня підписала договір з ТОВ «Автомагістраль-Південь» на поточний середній ремонт дороги Львів – Тернопіль за майже 150 млн грн


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!