На трасі Львів – Тернопіль сталася потрійна аварія. Є загиблі

5072 0
Поліція встановлює особи загиблих та постраждалих.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

У четвер, 25 серпня трасі Львів – Тернопіль сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. У результаті двоє осіб загинуло, ще троє – травмовані. Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Львівщини.

Смертельна аварія трапилася о 15:25 год у селі Тарасівка Львівського району. Правоохоронцями попередньо встановлено, що зіткнулися три автомобілі: «ВАЗ 2105», «Івеко» та «Опель Віваро». Від отриманих травм водій та пасажир автомобіля «ВАЗу» – двоє чоловіків, особи яких встановлюються, – загинули на місці події.

Ще двоє пасажирок легковика та водій «Опеля Віваро» отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Їхні особи та діагнози також встановлюються.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Фото Нацполіції у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!