На трасі Львів – Ужгород обмежили рух. Схема об’їзду

2601 0
У зв’язку з проведенням ремонтних робіт автодороги Н-13 Львів-Самбір-Ужгород в с. Ставчани рух транспорту заборонений.
фото: klg.aif

фото: klg.aif

Служба автомобільних доріг у Львівській області доводить до відома громадян та гостей Львівщини, що у зв’язку  з початком проведення ремонтних робіт на автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-13 Львів-Самбір-Ужгород  на ділянці км 16+000 – км 17+000, с. Ставчани  рух автомобільного транспорту на даній ділянці заборонено. На ділянці км 17+ 064, що у с. Ставчани  проводяться роботи з влаштування залізобетонної труби.

Об’їзд пасажирського, автомобільного транспорту, екстрених служб  буде здійснюватись за наступними маршрутами:

а/д С 141208 Пустомити-Оброшине – комунальні дороги с. Ставчани – виїзд на а/д Н-13 Львів-Самбір-Ужгород  та в зворотньому напрямку.

Загалом, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області розпочато ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-13 Львів-Самбір-Ужгород  на ділянці км 10+200 – км 72+757  від Львова до Самбора.

Читайте також: Які дороги відремонтують на Львівщині до кінця року. Перелік

Згідно попередніх планів роботи на автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-13 Львів-Самбір-Ужгород на ділянці  км 10+200 – км 72+757  триватимуть  до 01.09.2017 року.

Роботи виконає підрядна організація ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл». Організація дорожнього руху погоджена з Національною поліцією. Служба автомобільних доріг у Львівській області приносить вибачення водіям та перевізникам за тимчасові незручності.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!