На трасі Львів – Тернопіль відремонтують ще 17 км дороги

2382 0
На ремонт виділили 150 млн гривень.
фото: leopolis.news

фото: leopolis.news

Служба автомобільних доріг у Львівській області 26-го липня підписала договір з ТОВ «Автомагістраль-Південь» на поточний середній ремонт дороги Львів – Тернопіль за майже 150 млн грн. Про це повідомляє lviv.nashigroshi.org.

Ремонт проведуть на 17 км дороги, в середньому вартість ремонту 1 кілометра становитиме майже 8,8 млн грн. Роботи планують завершити до кінця цього року. 

На заробітні плати виділили понад 1,5 млн грн, а прибуток складає майже 349 тис. грн (0,23%). 

Читайте також: Автодорога Львів-Тернопіль стане частиною go highway

Участь у торгах також взяли «Онур Конструкціон Інтернешнл» та «Техно-Буд-Центр», чиї пропозиції були дорожчими на 4,9 млн грн та 4,2 тис. грн відповідно. «Онур» та «Техно-Буд-Центр» під час аукціону не змінювали первинні пропозиції, натомість «Автомагістраль-Південь» «впала» в ціні на понад 6 млн грн.

«Автомагістраль-Південь» одеситів Валерія Короткова та Олега Наливанного, згідно з даними YouControl, з початку року зібрала держзамовлень на майже 7,7 млрд грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!