На трасі Львів–Тернопіль запровадили реверсний рух

3562 0
Через ремонтні роботи на частині автодороги «Львів-Тернопіль» запроваджено реверсний рух.
фото: photofact.in.ua, ternopil.te.ua

фото: photofact.in.ua, ternopil.te.ua

Дорожники розпочали поточний середній ремонт на автодорозі Н-02 «Львів-Тернопіль» біля Золочева. На ділянці шляху 68-72 км запроваджено реверсний рух. Служба автомобільних доріг у Львівській області просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Читайте також: Ремонт дороги до Червонограда обіцяють завершити у травні

Після завершення середнього дрібного ремонту заплановано відновити зношені верхні шари асфальтобетонних покриттів (у тому числі з вирівнюванням поздовжнього та поперечного профілів). Ремонт цієї ділянки дороги, за умови стабільного фінансування, планують завершити наприкінці 2015 року, – інформує прес-служба ЛОДА.

Нагадаємо, нещодавно водії обурювалися, що дорога Львів-Тернопіль, на ремонт якої витратили 1,5 мільйона гривень, відремонтованою зовсім не виглядає.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!