Політична реклама

На трьох перехрестях Львова організують круговий рух

1907 0
Круговий рух транспорту хочуть організувати на трьох перехрестях у Львові: на перехресті вул. Герцена, вул. Фредра, вул. Саксаганського, вул. Драгоманова, пр. Шевченка; на перехресті вул. І.Свєнціцького, У.Самчука, І.Рутковича, І.Франка; на перехресті вул. Джерельна – вул. Під Дубом.
Фото: lifetips.org.ua

Фото: lifetips.org.ua

Для двох перехресть районні адміністрації вже замовили дорожні знаки,  повідомив заступник начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Сергій Журбенко. А на перехресті, що на проспекті Шевченка, круговий рух облаштовуватимуть за кошти інвестора, який будує готель. Там буде маленьке кільце – 2 м діаметром, - сказав посадовець.

Щодо перехрестя вул. Джерельна-Під Дубом Сергій Журбенко зазначив, що перехрестя не дуже перевантажене, але круговий рух значно безпечніший. Він зазначив, що на цьому перехресті потрібно буде встановити 3 комплекти знаків: знак «Круговий рух», «Перетин з головною дорогою».

Чиновник розповів, що на перехресті І.Свєнціцького, У.Самчука, І.Рутковича, І.Франка круговий рух може бути вже з листопада.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!