На перехрестях Львова вимикатимуть світлофори. Перелік, графік

2460 1
Регулювання руху пов’язанні з проведенням практичної частини службової підготовки Патрульної поліції Львівщини.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Упродовж травня-червня у Львові на вул. Коновальця, вул. Чупринки, перехрестях вул. Липинського — вул. Промислова і вул. Коновальця — вул. Мельника світлофори переведуть у режим жовтого миготіння. Про це інформує прес-лужба ЛМР.

«До нас надійшло звернення від управління патрульної поліції Львівської області, про те, що протягом травня-червня 2018 р. управління буде проводити практичну частину службової підготовки на тему "Регулювання дорожнього руху". Для проведення навчання обрано перехрестя вул. Коновальця — вул. Мельника, вул. Коновальця — вул. Чупринки, вул. Липинського — вул. Промислова. Згідно з погодженим графіком, світлофорні об’єкти на цих перехрестях будуть переведені в режим жовтого миготіння. Рух транспорту регулюватимуть регулювальники», — повідомив керівник управління безпеки міста Юрій Діль.

Читайте також: Львівавтодор облаштує півтисячі нових паркувальних місць. Перелік адрес

Відповідні зміни пов’язані з проведенням практичної частини службової підготовки по темі «Регулювання дорожнього руху». Відтак, як повідомили в управлінні безпеки міста ЛМР, сьогодні світлофорні об’єкти на перехресті вул. Коновальця — вул. Мельника уже перевели в режим жовтого миготіння. 

Львівська міська рада просить мешканців поставитись до ситуації, що склалась із розумінням.


Читайте також:
11 Травня, 2018 10:29
Володимир Перехрестя вул. Коновальця — вул. Чупринки?
Це дві паралельні вулиці, які ніде не перехрещуються... Може Мельника - Чупринки?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!