На правах реклами

На трьох вулицях Львова відновили освітлення

1939 0
Завдяки «Народному контролю», який реагував на звернення мешканців Львова, на багатьох вулицях, у скверах міста відновили чи покращили освітлення.

«Спільно із мешканцями «Народний контроль» домігся встановлення додаткового освітлення у сквері у Рясному біля  будинку на вулиці Шевченка, 358», – запевняє координатор «Народного контролю» Шевченківського району у місті Львові Михайло Дідух.

«Зі світлом тут стало набагато безпечніше. У сквері все видно», – каже місцевий мешканець Павло.

«До нас звернулись мешканці вулиці Зеленої,  які заявили, що в парку, де вони люблять відпочивати,  не працюють ліхтарі. Після втручання «Народного контролю» тут повністю замінили стовпи, електрику. Тепер тут можна спокійно гуляти і вдень, і ввечері», – розповів координатор «Народного контролю» у Личаківському районі міста Львова Андрій Ткачук.

Окрім того, як повідомив Михайло Дідух, вдалося освітити на вул. Лучкая, де не було жодного ліхтаря.

 «Безпечніше стало ходити. Особливо відчуємо покращення взимку, коли швидко темніє, а діти повертаються із занять», – радіє місцева мешканка Ірина.

Відтак активісти закликають містян і надалі звертатися на «Гарячу лінію «Народного контролю». Разом зробимо більше.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!