На трьох вулицях Львова замінять вуличне освітлення

5250 1
Роботи мають виконати до кінця жовтня.
Ілюстративне фото: wp.com

Ілюстративне фото: wp.com

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради оголосив тендер на реконструкцію зовнішнього освітлення на вулиці Персенківка, Демнянська та Шевченка, 258б-267. Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: На початку Личаківської замінять вуличне освітлення

Заміна вуличного освітлення на Персенківці обійдеться місту у 749,3 тис. грн. Реконструкцію освітлення на Демнянській, від Демнянської, 24 до Хуторівки, мають виконати 509,4 тис. грн, а частини вулиці Шевченка – за 446,5 тис. грн. Наявні світильники на вулицях мають замінити на світлодіодні на опорах, а роботи мають завершити до кінця жовтня.

Про намір укласти договори за трьома тендерами повідомили ТОВ «ВілКом Монтаж». Згідно з даними системи Youcontrol, фірма зареєстрована у селі Мавковичі Городоцького району та спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових приміщень. Засновниками компанії є Андрій Панас, Назарій Демидів та Остап Шпитайло, які також є власниками низки енергетичних та будівельних фірм. Виконати роботи мають до кінця жовтня.

 


Читайте також:
26 Травня, 2019 17:10
Олег Карелін Не забудьте розфазувати мережі вуличного освітлення
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!