Політична реклама

На тротуарах у центрі Львова слизько і багато снігу. ВІДЕО

1975 0
Сьогодні центрі Львова вже почав топитися сніг, і від того на дорогах та тротуарах стало ще більше слизько.

На зупинках громадського транспорту та на тротуарах лежать кучугури снігу. Дуже часто на краю тротуарів,  де львів’яни чекають на транспорт дуже слизько. Через це сісти в маршрутку чи трамвай непросто.

Натомість на вулиці Костюшка комунальники скидають сніг з тротуарів на проїжджу частину. Однак сама проїжда частина в дуже поганому стані, так як зовсім не розчищена. Деякі ділянки тротуарів на вулиці обгороджені стрічками через загрозу падіння з дахів снігу та льодяних брил. Щоб обійти їх, львів’яни змушені виходити на проїжджу частину. По ній, до слова, пішоходи ходять частіше ніж на тротуарах, тому водіям їхати тут непросто.

А на деяких вулицях у центрі міста сніг вже топиться. І через кучугури снігу, який лежить уздовж тротуарів, неможливо оминути калюжі. Так, на вул. Дорошенка з даху капає вода, а обійти це місце заважає cніг на тротуарі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!