Політична реклама

На центральних вулицях Львова обмежать в'їзд на тротуари

1337 0
На 10 центральних вулицях міста влаштують стовпчики для обмеження паркування на тротуарах.

Так, обмежувачі для запобігання паркуванню транспортних засобів на тротуарах з’являться на вулицях Чайковського, Валовій, Дудаєва, Театральній, Галицькій, пл. Соборній, вул Сербській, Ковжуна, Костюшка, пр Чорновола, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Встановлювати їх розпочнуть через тиждень-два.

Крім того, Личаківському району виділили 67 тис грн на встановлення турнікетів, які сьогодні вже є вздовж вул. Зеленої, Пекарської та в районі вул. Тракт Глинянський.

«На жаль, коштів нам ще не виділено, але ми замовили стовпці, що незабаром встановлюватимуться на вул. Шевченка (мікрорайон Рясне-1), а також на пр. Чорновола», - повідомив Володимир Шульга, начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації.

У Залізничному районі  також планується  встановлення стовпців, а саме вздовж  вул. Левандівської та вул. Повітряної. Загалом, в межах вулиць Бортнянського та О. Степанівни вже висадили газони та квітники, що теж слугують своєрідним обмеженням руху в недозволених місцях.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!