Вночі буде перекрито рух транспорту на частині вулиці Шевченка. Як об’їхати

1861 0
На цій ділянці ремонтуватимуть плити трамвайної колії.
фото: www.gazeta-misto.te.ua

фото: www.gazeta-misto.te.ua

Сьогодні  о 22.30 год  для проведення ремонтних робіт повністю закриють рух на відрізку вулиці Шевченка, 4-6. Відновлення руху заплановано завтра о шостій ранку.

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, на цій ділянці просіли плити трамвайної колії і цей ґандж у два етапи виправлятимуть працівники «Львівського спеціалізованого будівельно-монтажного управління №1». Наступного тижня цей відрізок дороги також перекриватимуть -- з вечора 22.30 19 грудня до 6.00 ранку 20 грудня.

Читайте також: На вулиці Ярославенка перекриють рух транспорту

На час проведення ремонтних робіт ділянка дороги перекрита повністю. Огляду на це для проїзду приватного транспорту зроблять двосторонній рух на відрізку вул. Городоцької (права сторона) від вул. Б. Лепкого до церкви св. Анни.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Схему об'їзду


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!