На Tvoemisto.tv стартувала трансляція Лекції Свободи Святослава Вакарчука. Наживо

2356 0
Сьогодні, 27 травня, у межах ІV Львівського медіафоруму відбудеться вручення тринадцятої премії імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» . Традиційно церемонію супроводжуватиме Лекція Свободи, яку щороку виголошує відома персона. Цьогоріч її виголосить лідер рок-гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.Подивитись її ми ви можете наживо
фото: odessa-life.od.ua

фото: odessa-life.od.ua

Щорічна премія імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» вручається з 2004 року. Засновником премії є «Капітула Поступу», що складається з друзів та колег Олександра Кривенка, який трагічно загинув у квітні 2003 року.

У минулому цю премію отримували Сергій Рахманін, Володимир Ар’єв і Наталія Дмитрук, Сергій Лещенко, Вахтанг Кіпіані, Марчін Войцеховський, Олена Притула, Мустафа Найєм, Юлія Мостова, Костянтин Усов, Олекса Шалайський, Крістіна Бердинських. Минулоріч нагороду віддали Левку Стеку.

Читайте також: Премію Кривенка вперше отримав львів’янин

Переглянути  Лекцію Свободи, яку виголосить Святослав Вакарчук, можна буде на Tvoemisto.tv. Початок – о 9:30.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!