На Tvoemisto.tv стартує онлайн-трансляція VI Форуму ОСББ. Програма

1936 0
У Львові триває VI Всеукраїнський Форум ОСББ. Цьогоріч у заході візьме участь близько 140 голів ОСББ та управлінських компаній зі всієї України. На Форумі також будуть представники місцевої влади та виконавчих органів, іноземні експерти в галузі житлового господарства та члени міжнародних організацій. Tvoemisto.tv транслюватиме Форум онлайн. Початок трансляції о 9.30 год.
фото: dr.ck.ua, msdp.undp.org.ua, economics.lb.ua, 24tv.ua

фото: dr.ck.ua, msdp.undp.org.ua, economics.lb.ua, 24tv.ua

Сьогодні, 27 листопада, у форматі конференції експерти та офіційні особи обговорюватимуть найактуальніші проблеми в контексті напрацьованих у групах результатів.

«Для Інституту міста це вже шостий форум, на який ми збираємо керівників ОСББ з усієї України – і це говорить про те, що така зустріч є популярною і потрібною. Для нас головна задача – це надати комунікаційний майданчик для представників ОСББ, представників влади, міжнародних експертів, для того, щоб вони ділилися знаннями, ідеями, обговорювали кращі шляхи для розвитку. Сьогодні все більш очевидним стає те, що лише власник може ефективно управляти своїм майном.

Читайте також: Як львів’яни житимуть без ЖЕКів: 10 нюансів

Власне ОСББ – це ті власники, які взяли на себе таку відповідальність. Якщо декілька років тому до них ставились, скажімо так, «неуважно», то сьогодні для них банки розробляють спеціальні продукти, а великі компанії скеровують рекламні бюджети і все більше визнають рушійною силою перетворень у житлово-комунальній сфері. ОСББ забезпечують краще обслуговування, кращі умови для життя і, в результаті, допомагають людям, які живуть в тих будинках, економити гроші. Ми б хотіли, щоб це стало реальністю в кожному домі, в кожному місті в нашій країні», – зазначає Олександр Кобзарев, директор Інституту міста.

ПРОГРАМА VI Всеукраїнського Форуму ОСББ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!