На Tvoemisto.tv стартує онлайн-трансляція «Відкритого університету» у Львові

1995 0
Сьогодні, 25 липня, у Львові в межах християнського фестивалю «Вітер На-дії» відбудеться Відкритий університет "Відкривай світ!", в межах якого фахівці прочитають лекції про натхнення, соціальні медіа та цінність вчення митрополита Андрея Шептицького. Tvoemisto.tv транслюватиме лекції онлайн.
фото: www.postfactum.ks.ua

фото: www.postfactum.ks.ua

Відкритий університет проходитиме у конференц-залі УКУ з 12.00 до 18.00, онлайн-трансляцію заходів можна буде переглянути на сайті tvoemisto.tv.

Заплановані лекції:

1. «Соціальні медіа – як ними ефективно користуватись і що про них варто знати?». 

Лектор - Міхал Коза, відповідальний за соціальні медіа Світового Дня Молоді у Кракові.

2. «Натхнення – нова світова валюта». Що таке натхнення? Як його шукати і як використовувати? Як зробити так, щоб натхнення стало творчістю і креативом? Адже натхнення і креатив – основна якість всіх професій майбутнього. Як нашим натхненням можна маніпулювати і що важливо знати, щоб не піддатися? 

Лектор - Олеся Драшкаба, художник-графік і креативний директор мережевої рекламної агенції PublicisVisage.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 причин відвідати фестиваль «Вітер На-Дії» у Львові 

3. «Цінність вчення та діяльності Митрополита Андрея Шептицького для молоді у перспективі ХХІ століття».

Зиновій Свереда, доктор соціальної економіки, доцент Папського Григоріанського Університету, Президент Академії Етики та Економіки.

Завершиться університет зустріччю з владикою Теодором Мартинюком – єпископом-помічником Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, доктором канонічного права.

«Відкритий університет» проходитиме в рамках християнського молодіжного фестивалю «Вітер На-Дії». Організатори запрошують усіх львів’ян долучитися до фестивалю. Основний день заходу – субота, 25 липня. Фестиваль відбуватиметься на території біля Львівської духовної семінарії (вул. Хуторіка, 35). Детальнішу інформацію можна переглянути ТУТ або завантажити ТУТ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!