На Tvoemisto.tv стартує трансляція розмови з Альфредом Кохом

1700 0
Сьогодні, 26 червня, вже за 10 хвилин у Львові російський реформатор Альфред Кох та редактор-засновник "Forbes Україна" Володимир Федорін говоритимуть про проблеми та перспективи середнього бізнесу. Переглянути зустріч онлайн можна на Tvoemisto.tv.
фото: stopfake.org, redactor.in.ua

фото: stopfake.org, redactor.in.ua

Традиційно DYB business club за підтримки OTP Private Banking та офіційного імпортера BMW в Україні, компанії АВТ Баварія, проводять зустріч бізнес лідерів. Учасники події – власники українських компаній середнього бізнесу та топ-менеджери великих міжнародних компаній. Завтра за бізнес-розмовою зустрінуться російський реформатор Альфред Кох та редактор-засновник Forbes Україна  Володимир Федорін.

Альфред Кох – російський реформатор, бізнесмен, політик. У1990-ті очолював Держкомітет РФ з управління майном (Держкоммайна), був віце-прем’єром в уряді РФ (1996-1997 роки). Працював головою ради директорів інвестиційної компанії Montes Auri, генеральним директором Газпром Медіа. Автор книги "Ящик горілки" (у співавторстві з Ігорем Свинаренко) і "Революція Гайдара" (у співавторстві з Петром Авеном).

Володимир Федорін – журналіст, в 2011-2013 редактор-засновник "Forbes Україна". Був заступником головного редактора "Forbes Росія", газети "Ведомости" і журналу "SmartMoney". Автор книги "Гудбай, імперія. Розмови з Кахою Бендукідзе".

Онлайн-трансляція зустрічі на Tvoemisto.tv стартує о 15:45.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!