На Tvoemisto.tv стартувала трансляція дискусії про фінансову грамотність

1790 0
Сьогодні, 2 вересня, під час зустрічі, організованої дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів», шукатимуть відповіді на такі запитання: що потрібно знати про управління своїми коштами та як правильно розпоряджатись особистим бюджетом? які інструменти допоможуть нам витрачати мудріше? На Tvoemisto.tv стартувала трансляція дискусії.
ілюстративне фото: www.62.ua

ілюстративне фото: www.62.ua

Серед учасників дискусії – фахівці з управління фінансами, бізнес-тренери, представники банків та страхових компаній, представники Львівського інституту банківської справи.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  2 вересня о 12:00 год. на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/

Довідка

Дискусійна платформа "Твоє місто Львів" створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!