На Tvoemisto.tv стартувала трансляція дискусії про громадський транспорт Львова

1552 0
Як врегулювати ситуацію з громадським транспортом у Львові та коли запрацює система електронного квитка в місті та скільки триватиме цей процес? Просто зараз про це говорять на зустрічі, організованій дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Дискусійну розмову можна переглянути на живо.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Основною аудиторією учасників дискусії є представники управління транспорту та зв’язку ЛМР, представники перевізників та профспілки перевізників, депутати та громадські активісти.
 
Також усі охочімають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочалася  9  вересня о 12:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/ і триватиме упродовж двох годин.
 
Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: >tvoemisto.tv/debates.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!