На Tvoemisto.tv стартувала трансляція дискусії про інфраструктуру та туризм

1883 0
Сьогодні, 20 травня, у Львові вже стартувала дискусійна зустріч «Львів туристичний: як покращити інфраструктуру міста?», організована дискусійною платформою «Твоє місто Львів». Онлайн-трансляцію із події можна дивитися на Tvoemisto.tv.
фото: postup.brama.com

фото: postup.brama.com

Як зробити Львів привабливим для якісного туриста? Чого бракує місту в інфраструктурі, щоб повністю підтвердити статус міста, відкритого для світу, та туристичного центру України? Про це та інше говоритимуть сьогодні на дискусійній зустрічі, що вже стартувала.

Серед учасників дискусії – львовознавці, підприємці та бізнес-експерти, представники управління туризму ЛМР та відділ промоції, депутати ЛМР, ресторатори та готельєри Львова, інтелектуали та активні львів’яни.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого Міста».

Трансляція наживо можна переглянути за посиланнямhttp://tvoemisto.tv/on-line/.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: tvoemisto.tv/debates/.

Довідка. Дискусійна платформа «Твоє місто Львів» створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!