На Tvoemisto.tv стартувала трансляція дискусії про нові паркінги у Львові

1780 0
Сьогодні, 13 вересня о 13:00, розпочалася дискусійна зустріч «Коли чекати нових паркінгів у Львові». Трансляцію наживо можна переглянути на Tvoemisto.tv.
Фото: lypneva.com

Фото: lypneva.com

Під час дискусії шукатимуть відповіді на запитання: що найбільше гальмує процес створення прибуткових паркінгів у Львові та як забезпечити однаковий рівень комфорту для водіїв та пішоходів?

Основною аудиторією учасників дискусії будуть представники депутатського корпусу ЛМР, керівники виконавчих структур ЛМР, представники Львівавтодору, представники громадських організацій та активісти, бізнес.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться 13 жовтня о 13:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/

Контактна особа – Оксана Матійків 0932006831.

Читайте також: Трамвай не об’їде: на двох вулицях Львова заборонили паркування

Довідка: проект Tvoemisto.tv «Платформа консенсусу», що здійснюється за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», сприяє встановленню у Львові триалогу між виконавчими органами міської ради, громадськими організаціями, ініціативами та представниками соціально-відповідального бізнесу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!