На Tvoemisto.tv стартувала трансляція дискусії про зони відповідальності львів'ян

1796 0
Сьогодні, 21 вересня, на Tvoemisto.tv стартувала онлайн-трансляція зустрічі «Зони відповідальності: наскільки львів’яни знають свої права та обов’язки?».
фото: gk-press.if.ua

фото: gk-press.if.ua

Основною аудиторією учасників дискусії є представники муніципальної дружини, патрульної поліції Львова, представники громадських організацій та ініціатив,  активні мешканці, представників соціально відповідального бізнесу, юристи.

Під час дискусії шукатимуть відповіді на наступні питання:

Якою є зона відповідальності патрульної поліції та як налагодити розуміння львів’ян, допомогою якої саме служби користуватись та як відстоювати свої законні права?

Чи часто львів’яни звертаються до юристів? 

Наскільки львів’яни юридично обізнані в своїх правах, зокрема у побутових питаннях?

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляцію наживо можна переглянути на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/.

Довідка: проект Tvoemisto.tv «Платформа консенсусу», що здійснюється за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», сприяє встановленню у Львові триалогу між виконавчими органами міської ради, громадськими організаціями, ініціативами та представниками соціально-відповідального бізнесу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!