На Tvoemisto.tv стартувала трансляція лекції екс-помічник генпрокурора США

1837 0
Сьогодні, 16-го грудня, Богдан Витвицький, радник Генерального прокурора України та федерального прокурора США у відставці, розповість львів’янам про «Верховенство права: таке критичне важливе, та все ж невловиме?» Для тих, хто не зможе прийти на зустріч, на Tvoemisto.tv вже страртувала трансляція наживо.
Фото: 112.ua

Фото: 112.ua

Відкрита лекція Богдана Витвицького буде цікавою й інформативною для юристів, науковців, студентів-правників і всіх, хто переймається питаннями верховенства права та реформування правової системи в Україні. 

Читайте також: Львів’ян запрошують на благодійний концерт пам’яті Квітки Цісик

Захід відбудеться 16-го грудня у лекторії Академічного корпусу Українського Католицького Університету за адресою вул. Козельницька, 2а. Відвідати його запрошують усіх охочих, але просять попередньо зареєструватися за посиланням.

Крім того, подію транслюватиме на своєму ютуб-каналі медіа-хаб «Твоє місто». Початок – о 17:00.

Зустріч з відомим юристом відбудеться в межах серії лекцій UCU Rule of Law Lecture Series від провідних американських та європейських правників, присвячених актуальним викликам і проблемам у сфері забезпечення верховенства права, правосуддя та справедливості. Проект реалізується Центром верховенства права УКУ спільно з Програмою USAID із реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» за співпраці з Відділенням Асоціації правників України у Львівській області. Інформаційний партнер – портал «Твоє Місто» (www.tvoemisto.tv). 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!