На Tvoemisto.tv стартувала трансляція Міжнародного економічного форуму

1843 0
Сьогодні, 3-го листопада, у Львові розпочався ХVI Міжнародний економічний форум. На Tvoemisto.tv можна слідкувати за подією наживо.
фото: MapQuest

фото: MapQuest

ХVI Міжнародний економічний форум триватиме два дні та об’єднає низку експертів, посадовців, підприємців, реформаторів – загалом майже 1500 гостей. За виступами учасників львів’яни зможуть стежити в режимі онлайн. У ньому візьмуть участь очільники обласних державних адміністрацій, іноземні інвестори, підприємці, представники міжнародних фондів, банків, навчальних закладів тощо. 

Читайте також: Порошенко приїде на Економічний форум до Львова

У перший день Форуму на пленарних засіданнях говоритимуть про особливості української економіки: інвестиційні переваги, залучення інвестицій, рівень безробіття, освіченості та оплати й оподаткування праці тощо. У контексті Львівщини обговорюватимуть вигідне географічне розташування міста, розвиток інфраструктури, регіональної економіки, промислові стратегії. Із програмою першого дня Економічного форуму можна ознайомитися тут.

Tvoemisto.tv вже розпочало онлайн-трансляцію Економічного форуму. Переглянути її можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=QzLHRAhoOqU або ж  на головній сторінці сайту «Твоє Місто».

Додамо, що Tvoemisto.tv вестиме стрім-трансляцію з-за лаштунків Економічного форуму


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!