На Tvoemisto.tv стартував розіграш квитків на концерт пам’яті Скрябіна

1916 0
Від сьогодні на Tvoemisto.tv розпочався розіграш двох квитків на концерт-триб’ют пам’яті Андрія Кузьменка, що відбудеться вже цієї неділі, 21 червня, на «Арені Львів». Отримати перепустку на унікальний концерт може кожен, поширивши допис у Фейсбуку і залишивши у коментарях улюблену цитату співака.
audioved.com

audioved.com

Для того, щоб стати учасником розіграшу потрібно:

1. Перейти за посиланням на Фейсбук-сторінку «Твого Міста».

2. Залишити у коментарях улюблену цитату Андрія Кузьменка і пронумерувати свій коментар (Наприклад:  34. «Ти сам собі країна, зроби порядок у своїй голові…»).

3. Поширити запис у себе на сторінці.

4. Дочекатись 17:00 години 19 червня, коли будуть оголошені результати.

Переможцем конкурсу стане випадковий щасливчик, котрого обере програма-генератор випадкових чисел «random.org», саме тому у ваших інтересах належно пронумерувати свій коментар до допису. Зверніть увагу, що залишати у коментарях можна як цитати із пісень співака, так і його звичайні фрази, які вже стали крилатими. Бажаємо успіху!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!