На Twitter можна писати довші повідомлення

1891 0
Сиситема Twitter зняла обмеження на кількість знаків для особистих повідомлень. Особисті повідомлення можна надсилати розміром 10 000 знаків.
фото: business2community.com, marketingweek.com

фото: business2community.com, marketingweek.com

Якщо раніше особисті повідомлення могли мати не більше 140 символів, то тепер особисті повідомлення можна надсилати розміром 10 000 знаків. При цьому максимальна довжина твітів залишається незмінною – 140 знаків, – про це компанія інформує у своєму блозі.

"Ми починаємо нововведення сьогодні через наші додатки на Android та iOS, на twitter.com, TweetDeck, та Twitter для Mac ", – йдеться у повідомленні.

Введення опції довших приватних повідомлень триватиме наступні кілька тижнів.

Якщо користувачі Twitter  не мають терпцю чекати, коли ж можна написати довше повідомлення, у компанії радять переконатися, чи у вас завантажено останню версію додатку, тоді одразу отримаєте оновлення.

Джерело: Українська правда. Життя

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!