На українських дорогах з’являться нові автомобільні знаки

2695 0
Інформаційно-вказівні знаки будуть містити не лише інформацію про назву міст.
фото: wallpapers.pub

фото: wallpapers.pub

Як повідомив у соцмережі радник голови «Укравтодору» Олександр Кава, українські автомобільні дороги стануть зручнішими для водіїв.

 «Інформаційно-вказівні знаки тепер будуть містити не тільки інформацію про назву міст, а й обов'язково вказувати номер дороги згідно міжнародної класифікації», — написав він у facebook.

Номери міжнародних і національних доріг будуть вказуватися білими буквами на червоному фоні, регіональні та територіальні — чорними буквами на жовтому фоні, а обласні та районні — білими буквами на синьому фоні. Європейські коридори будуть вказуватися білими буквами на зеленому фоні.

Читайте також: Нумерація вагонів зі «сходу» і «заходу». Укрзалізниця змінює формат оголошень

Нагадаємо, із 1 грудня 2016 року постраждалі у ДТП можуть звертатися за відшкодуванням не в страхову компанію винуватця аварії, а до свого страховика. 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!