Політична реклама

На Україну насувається грип

1186 0
Збільшення кількості хворих на грип та ГРВІ в Україні можна очікувати вже на початку лютого. Про це в ефірі телеканалу "Рада" сказала головний спеціаліст із інфекційних хвороб МОЗ Ольга Голубовська,

"Європа вже переступила епідемічний поріг, і як це буває звичайно та щорічно, зараз ми підходимо до цього, вже починається зростання захворюваності. Поки що епідемічний поріг не перевищено. Але, скоріше за все, вже на початку лютого, як зазвичай це буває, почне підвищуватись", - сказала О.Голубовська, повідомляє УНН.

Раніше представники департаменту охорони здоров`я Львівської ОДА повідомляли, що на Львівщині захворюваність на грип та ГРВІ серед дітей шкільного віку практично досягла показників епідпорогу, пише Львівський портал.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!