На «Укрзалізниці» виявили чотирьох агентів, які співпрацювали із росіянами

4474 0
Четверо працівників «Укрзалізниці» звинуватили у колабораціонізмі, ними вже займаються правоохоронці.
Фото: Укрзалізниця/Telegram

Фото: Укрзалізниця/Telegram

Серед працівників «Укрзалізниці» виявили чотирьох агентів, які співпрацювали із російськими військами, передавали їм інформацію. Про це повідомив голова правління «Укрзалізниці» Олександр Камишін.

«Тисячі залізничників відзначилися своїми героїчними вчинками. Та знайшлися і такі, за яких мені соромно. Так, їх не багато, але вони є. Мова йде про агентів, що співпрацювали із російськими військами і системно передавали їм інформацію», – написав у Telegram Олександр Камишін.

Він зазначив, що вже є четверо осіб, яких звинувачують у колабораціонізмі, ними вже займаються правоохоронні органи. Олександр Камишін додав, що внутрішня служба безпеки «Укрзалізниці» працює над виявленням підозрілих працівників і передає інформацію правоохоронцям.

Також він зазначив, що залізниця наразі є одним з найбільших роботодавців України – в компанії працює 231 тисячі людей.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!