На Urban Cafe розкажуть, які німецькі ідеї з облаштування міста можна використати у Львові

1924 0
У вересні група львівських фахівців у сфері міського планування, архітектури та транспорту, серед яких були представники Інституту міста, співробітники міської ради, а також представники громадськості, відвідала два німецьких міста – Ляйпціг та Галле. Сьогодні вони розкажуть львів’янам, які ідеї з облаштування міста можна використати для Львова.
Фото Олександра Шутюка

Фото Олександра Шутюка

Впродовж тижня група і Львова мала можливість обмінятися досвідом з місцевими експертами і вивчати німецькі практики облаштування громадського простору, транспортної інфраструктури тощо.

Що з цієї поїздки надихнуло їх для роботи тут у Львові? Які нові ідеї вони привезли з собою, що можна втілити у нашому місті? – розкажуть учасники на зустрічі сьогодні, 9 жовтня, о 18:00 в конференц-залі Центру міської історії (вул. Богомольця, 6).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!