На утримання та озеленення парків цього року витратять понад 14,5 млн гривень

2482 0
Визначити переможця тендеру мають наприкінці березня.
Фото: stezhkamu.com

Фото: stezhkamu.com

На догляд за парками Львова у 2019 році планують витратити понад 14,5 млн гривень. Відповідний тендер оприлюднили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: У Львові затвердили Комплексну стратегію озеленення міста

Найбільше грошей — майже 6 млн гривень, планують виділити на парк Імені Івана Франка. Замарстинівський, парк імені Папи Римського Івана Павла ІІ та зеленої зони «Кортумова Гора», «На Валах»,  парк на вул. Роксоляни. 2,2 млн запланували на утримання парків «Високий Замок», «Залізна Вода» та «Снопківський». Стільки ж на парк «Личаківський», пагорб Слави, лісопарк «Погулянка» та зелену зону «Майорівка».

Ще за понад 2,2 млн прибиратимуть на озеленюватимуть парки «Скнилівський», «Левандівський», озеро на Левандівці, парк імені Виговського та «Білогорща».

2 млн гривень витратять на озеленення та утримання парків «Піскові озера», «Горіховий Гай», «Боднарівка» та парк імені Архангела Михаїла на вул. Стрийській.

Читайте також: Як ми втрачаємо міське озеленення (і заодно якість життя)

Визначити переможця тендеру мають наприкінці березня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!