Замість Ситника на вакансію директора Антикорупційного бюро претендують десятки кандидатів

633 0
Наступний етап конкурсу – тестування кандидатів на знання законодавства.
Антикорупційне бюро. Фото: з відкритих джерел

Антикорупційне бюро. Фото: з відкритих джерел

На вакансію директора Антикорупційного бюро претендують 78 кандидатів. Про це повідомили в Комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора НАБУ. 

«Вчора опівночі, 20 грудня, закінчився прийом документів для участі в конкурсі на зайняття посади директора Національного антикорупційного бюро України. Всього комісія отримала документи 78 заявників», – пояснили там.

Згідно з Регламентом проведення конкурсу комісія публікує прізвища, імена та по батькові осіб, які подали документи та кількість отриманих файлів від кожного заявника. Зі списком можна ознайомитися за посиланням

Читайте також: Байден запросив Зеленського у Вашингтон, бо війна вступила в нову фазу, – США

На засіданні комісії 22 грудня розглянуть питання ухвалення рішення про допущення або недопущення кандидатів до участі у конкурсі на підставі поданих документів, а також оголосять про наступний етап конкурсу – тестування кандидатів на знання законодавства.

Нагадаємо, директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника звільнили з посади в зв'язку із закінченням терміну його повноважень. Наразі обов'язки директора бюро виконує заступник Ситника Гізо Углава.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!