На Великдень біля храмів та на вулицях посилять патрулі поліції

1885 0
Вірян закликають не ігнорувати сигнал «Повітряна тривога» навіть під час богослужінь.
Фото/Нацполіція

Фото/Нацполіція

На Великодні свята, зокрема 24 квітня поліція на Львівщині посилить заходи забезпечення правопорядку, а патрулі будуть маскимально наближені до храмі, у яких відбуватимуться богослужіння. Вірян та священнослужителів просять дотримуватися правил комендантської години та сигналів повітряної тривоги. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Львівщини.

Оператори служби 102 також працюють у посиленому режимі та цілодобово приймають повідомлення про підозрілих осіб, автомобілі, виявлені позначки, маяки та сигнали, небезпечні чи підозрілі предмети, а також різноманітні правопорушення.

Читайте також: У Львові визначили правила святкування Великодня в умовах воєнного стану

Поліцейські закликають мешканців Львова та області бути відповідальними та дотримуватись правил воєнного стану, зокрема, комендантської години, не порушувати публічний порядок та не зловживати алкоголем. Вірян закликають не ігнорувати сигнал «Повітряна тривога» навіть під час богослужінь.

Зазначимо, під час Великодніх свят посилено працюватимуть бійці територіальної оборони та представники громадських формувань. Вони спільно з поліцейськими патрулюватимуть вулиці Львова та населених пунктів області, нестимуть службу на блокпостах.

Нагадаємо, що на Великодні свята громадський транспорт у Львівській громаді курсуватиме відповідно до розкладу «вихідного дня». Також підсилять маршрути до кладовищ. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!